Cosmetische Bindweefsel massage

- Verbetering van de huidconditie

- Vermindering van rimpels, kraaienpootjes en littekens, striae


Een bindweefselmassage is een uitstekende manier om de huidconditie te verbeteren. De behandeling verhoogt de doorbloeding en activeert de huidstofwisseling. De bindweefselmassage is uitermate geschikt om littekenweefsel los te maken en om een verslapte huid, een slecht doorbloede huid, een verouderde huid, rimpels of acne te verbeteren en/of te verminderen. 


Door de stevige massagegrepen in het bindweefsel wordt de aanmaak van collageen sterk gestimuleerd. Door de huid goed te doorbloeden, is de huid beter in staat om voedingstoffen op te nemen. Bij een slechte doorbloeding kunnen o.a. rimpels, verklevingen of acne ontstaan. Dit betekent dat de celwanden bijna niet in staat zijn om voedingsstoffen op te nemen en afvalstoffen af te voeren. Door de Bindweefselmassage wordt de circulatie verbeterd en daardoor wordt de huidconditie geoptimaliseerd. Door deze aanpak krijgt u een gezondere en stevigere huid met een gezonde kleur.


De Engelsen noemen bindweefsel het Connective Tissue vanwege zijn verbindende functie tussen alle lichaamsfuncties. Het is de geleider van ons zenuwstelsel. Is de bindweefsellaag niet soepel dan zal het zenuwstelsel minder goed functioneren met alle gevolgen van dien. 

Sensorische, organische en motorische functies verbeteren door het losmaken van het onderhuids bindweefsel.


Het resultaat waar we naar streven bij een cosmetische bindweefsel massage is een gezonde, gladde, glanzende soepele en stevige huid. 

Dit wordt bereikt door een betere huidstofwisseling, een betere doorbloeding van de huid, versteviging van de bloedvaatjes en door vermeerdering van het aantal fibroblasten door huidvernieuwing.


terug naar Massages >>


© 2017 Massage Harmony Eindhoven. All Rights Reserved.